Mr bean niyə bitdi?

Mister Bin – Rovan Atkinsonun canlandırdığı bir televiziya serialıdır. İlk olaraq ITV adlı İngilis televiziyasında 1990-ci ildə göstərilmişdir. Rovan Atkinson, Robin Driscoll, Riçard Kyortis və Ben Elton bu serialın istehsalını boynuna götürmüşlər. Cəmi 14 bölümdən ibarət olan Mr. Bean serialının xaricində 10 dənə Mr. Bean qısa filmi və 2 dənə də filmi göstərilmişdir

İlk hissəsi 1 yanvar 1990-cı ildə yayımlanan serialın sonuncu hissəsi 31 oktyabr 1995-ci ildə yayımlanmışdır. Serial Rovan Atkinsonun sözlərinə görə “yetkin adam bədənindəki uşaq” olan Mr. Bean’in macəraları şəklindədir.

Rovan Atkinson’un canlandırdığı əsas obraz. İş bilməz, şanssız bir şəxsiyyətə malikdir. Çox hərəkətləri uşaq kimidir. Yalnız tək tip bir paltar geyər. Ağ köynəyin üstünə bir qalstuk ilə məxmər şalvar və pencək geyər. Çox danışmaz. Ümumiyyətlə söylədiyi yalnız soyadı Bean’dır.

Bitmə səbəbini geniş şəkildə burdan dinləyə bilərsiz

Filmografi

1981  Fundamental Frolics, The Secret Policeman’s Ball
1982 The Secret Policeman’s Other Ball, Never Say Never Again
1989 The Appointments of Dennis Jennings, The Tall Guy
1990 The Witches
1993 Hot Shots! Part Deux
1994 Four Weddings and a Funeral, The Lion King  (seslendirme)
1997 Bean
2000 Maybe Baby
2001 Rat Race
2002 Scooby-Doo
2003 Johnny English, Love Actually
2005 Keeping Mum
2007 Mr. Bean’s Holiday